Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješnija u hrvatskom finalu

Konjuh bez izgubljenog seta do naslova u Zagrebu

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.09.2020.
u 17:57

Bio je to drugi međusobni dvoboj Ane i Tereze i druga pobjeda Dubrovčanke. Prije toga slavila je i u četvrtfinalu Bola 2016. godine

Na svom povratničkom turniru (nakon 19 mjeseci stanke zbog ozljede lakta) Ana Konjuh došla je do naslova, prvog nakon što je 2015. osvojila Nottingham.

Zagreb Ladies Open, koji je u nedjelju osvojila, ne može se mjeriti s tim turnirom (nagradni fond od 25.000 USD), ali naslov je naslov.

Ana je u hrvatskom finalu na Ravnicama pobijedila Terezu Mrdežu sa 6:4, 6:2 i tako došla do trijumfa bez izgubljenoga seta. Bio je to drugi međusobni dvoboj Ane i Tereze i druga pobjeda Dubrovčanke. Prije toga slavila je Ana i u četvrtfinalu Bola 2016. godine.

Turnir na Ravnicama završio je tako na način koji se mogao samo poželjeti. U finalu smo gledali dvije Hrvatice, a i turnirom parova osladila se jedna od naših - Silvija Njirić u kombinaciji sa Srpkinjom Dejanom Radanović.

Još jedan ovotjedni naslov hrvatskom tenisu donio je 19-godišnji Duje Ajduković.

Talentirani Splićanin, o čijoj karijeri brine Ivan Ljubičić i njegov tim, osvojio je ITF-ov Futures u rumunjskom gradu Curtea de Arges (15.000 USD) pobijedivši u finalu Talijana Franca Agamenonea (788. na ATP listi) sa 2:6, 6:4, 6:4.

Duji je to četvrti naslov na Futuresima, drugi ove godine nakon Antalyje početkom ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije