Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL: RIJEKA - ŠIBENIK

Velika promjena u prijenosu HNL-a počinje od danas na Rujevici

Rijeka je u gostima na Šubićevcu pobjedila Šibenik 1:0
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.09.2022.
u 13:13

- Otkad znam za nogomet često sam svašta slušao, ali kada su negativna razdoblja jedini pravi lijek je pobjeda. Mislim da je to jedini način da se izvučemo - rekao je u najavi utakmice trener Riječana Serse Cosmi.

Od 15 sati na Rujevici se susreću Rijeka i Šibenik u pretposljednjem dvoboju 10. kola Super Sport HNL-a.

Rijeka u ovaj dvoboj ulazi s posljednjeg mjesta prvenstvene ljestvice i nalazi se u jednom od najgorih nizova u posljednjih nekoliko godina. Posljednju su pobjedu ostvarili baš protiv Šibenika 16. srpnja u njihovom prvom ovosezonskom dvoboju.

- Jako važna utakmica jer dolazi nakon dva ružna poraza, pogotovo onog kod kuće. Imamo obavezu, prije svega, predstaviti se u dobrom svijetlu. imamo i obavezu doći do bodova jer stanje na ljestvici nije dobro. Otkad znam za nogomet često sam svašta slušao, ali kada su negativna razdoblja jedini pravi lijek je pobjeda. Onda nije važno što slijedi jer pobjeda te vraća u bolju psihičku poziciju, tjera te da razmišljaš na drugačiji način. Mislim da je to jedini način da se izvučemo - rekao je u najavi utakmice trener Riječana Serse Cosmi.

Šibenčani su majstori remija ove sezone. Upisali su jednu pobjedu, dva poraza i čak šest remija. Neriješeno su odigrali i u posljednjem susretu s Hajdukom. 

- Moramo biti fokusirani i da dogovore prenesemo na utakmicu. Mi smo stabilni i imamo našu ideju te mislim da ekipa jako dobro radi na tome - kratko je rekao trener Šibenika Damir Čanadi.

- Mislim da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi bez obzira na poziciju na tablici. Mi ćemo gledati sebe imamo neki svoj sistem igre gdje smo dobri, pogotovo defanzivno. Smatram da drugim ekipama ne dajemo puno i nadam se da će tako i ostati - izjavio je igrač Šibenika Josip Kvesić.

Susret je na rasporedu u 15 sati, a imamo i promjenu u prijenosu. Osim na Max Sport 1 kanalu, ovaj susret možete pratiti i na Drugom programu Hrvatske televizije (HTV 2). Tako bi nacionalna televizija od sada trebala svake nedjelje prenositi po jednu HNL utakmicu kao dio nove jesenske programske sheme.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije