Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNI IZBOROM?

Konačno je gotovo! Sportski direktor Eintrachta potvrdio: Rebić odlazi u Italiju!

Ante Rebić
Foto: Anke Waelischmiller/DPA/PIXSELL
1/5
01.09.2019.
u 21:33

Klubovi su postigli dogovor i ako sve bude u redu Andre Silva će sutra doći ovdje, a Rebić u Milan - rekao je Bobić za njemački Sky Sport.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napušta Eintracht iz Frankfurta i odlazi u AC Milan, a da je sve gotovo potvrtdio je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić nakon utakmice 3. kola Bundeslige u kojem je Eintracht na domaćem terenu pobijedio Fortunu s 2:1.

Za taj susret, kako su iz kluba objavili na vlastiti zahtjev, nije konkurirao Rebić. Kasnije su objavili da je nadomak transfera u Milan, iako se u prvi mah činilo da će preseliti u redove milanskog Intera.

"Klubovi su postigli dogovor i ako sve bude u redu Andre Silva će sutra doći ovdje, a Rebić u Milan", rekao je Bobić za njemački Sky Sport.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

PE
peronja
08:11 02.09.2019.

drago mi je za Rebića, treba nove izazove, a Milan ili Inter, svejedno. Možda zbog Broza Inter.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:58 01.09.2019.

Od Bobanove Drage do Vinjana Donjih mogu pjesice ic jedan kod drugoga a i koristit privatni zrakoplov o jednom trosku, nece Rebic obraza pogazit Bobanovog nije to u kodeksu casti

MN
Mamuti na plaži
09:16 02.09.2019.

citam ovdje komentare i impresioniran sam koliko ljudi je igralo u Italiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije