Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vraća se u City

Kompany odbio ponudu ponajboljeg trenera svijeta

Vincent Kompany
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.05.2020.
u 13:54

Kompany je odlučio uložiti u klub u kojem je počeo karijeru i koji je sada u financijskim poteškoćama

Belgijski nogometaš Vincent Kompany, koji je pod ugovorom s Anderlechtom do 2022., odbio je ponudu Manchester Cityja, u čijim je redovima donedavno igrao, da bude pomoćnik treneru Pepu Guardioli, pišu u petak belgijski mediji.

Kompany koji je karijeru počeo u Anderlechtu, igrao je deset godina za City prije nego se vratio u klub iz Bruxellesa u srpnju 2019.

I dok nikada nije skrivao ambiciju da jednog dana postane prvi trener Cityja, s kojim je osvojio četiri naslova engleskog prvaka, 34-godišnji Kompany je ipak odlučio nastaviti svoju avanturu u Anderlechtu do 2022.

Prema pisanju dnevnika "La Dernière Heure/Les Sports", Kompany je odlučio uložiti u klub u kojem je počeo karijeru i koji je sada u financijskim poteškoćama. 

U Andrlechtu Kompany ima trostruku ulogu, igrač je, sportski direktor i dioničar. 

 

Komentara 1

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:41 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije