Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivena kamera

Komičar Beckhama doveo na rub plača, ovo je remek-djelo kako mu je smjestio

David Beckham
Foto: screenshot
12.03.2019.
u 13:52

Legendarni nogometaš Manchester Cityja (ne brinite, ovo je bilo namjerno), ostao je u šoku kada je vidio što su uradili od njegova kipa

Los Angeles Galaxy iskazao je početkom ožujka veliku čast Davidu Beckhamu, ali otkrivanje njegova kipa ispred stadiona nije prošlo baš tako glatko. Engleski komičar James Corden izludio je svog popularnoga sunarodnjaka samo koji dan uoči otkrivanja rada umjetnika Omrija Amranyja u javnosti, čak do te mjere da se Beckam skoro rasplakao muke.

Naime, Corden je doveo glumce koji su u razgovoru izluđivali slavnoga engleskoga nogometaša, a opaska Beckhamu da je legenda Manchester Cityja je bila samo predigra predviđene torture.

Morao je Beckham svašta otpjeti, ali kulminacija je definitivno uslijedila kada je u njegovu prisustvu otkriven kip, odnosno karikaturalna i lažna verzija u kojoj su Becksu izobličili lice, a guzu proširili kao da je jedna od sestrica obitelji Kardashian.

Jednom kada se ugledao, Beckham je na trenutak prestao govoriti od šoka i zapravo zvuči gotovo nevjerojatno da je unatoč svim provokacijama do posljednjeg trenutka uspio ostati civiliziran i pristojan.

Genijalna skrivena kamera objavljen je na YouTubeu u ponedjeljak navečer, te do ovog trenutka ima preko 300 tisuća pregleda.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
bazinga
14:33 12.03.2019.

Ajd da se i VL nekome može sprdate kad se ne smije HDZ u i poltronima

RV
r.vukovic
16:39 13.03.2019.

Bilo bi dobro da se profesionalno bavite svojim poslom i prvo provjerite informacije kojeg je kluba Beckham legenda,a to sigurno nije City...Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije