Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ TAJMING VELIKOG VOĐE

Komentator Sj. Koreje šutio od četvrtog gola do kraja susreta

Portugal Sjeverna Koreja (1)
Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
22.06.2010.
u 13:25

Od četvrtog primljenog pogotka do posljednjeg zvižduka komentator nije ni riječi izustio, gledatelji su mogli ''uživati'' samo u zvuku vuvuzela.

Osokoljeni samo 1:2 porazom od Brazila, sjevernokorejci, odnosno njihov ''Veliki Vođa'' Kim Jong, odlučio je svekolikoj naciji omogućiti da usret protiv Portugala gleda uživo.

Potez se pokazao katastrofalnim jer Selecao ih je nakantao kao nitko nikog dosada na SP-u. Očekivali su da će se kao i u prvom kolu junački držati, no nisu računali da su Carioce tada imale tek malo lošiji dan.

Kad se pipa otvorila Meirelesovim pogotkom u 29. minuti, golovi su pljuštali u mrežu sve do brojke sedam... Od četvrtog primljenog pogotka do posljednjeg zvižduka komentator nije ni riječi izustio osim:

-- Naši braniči nisu primijetili igrača koji se ubacio iz drugog plana. Morali su paziti bolje.

Gledatelji su od tog trenutka mogli ''uživati'' samo u zvuku vuvuzela. Kraj susreta brže-bolje je zaključio:

- Portugal je pobijedio i sada ima četiri boda.

Uslijedio je PP u kojem radnici pozdravljaju ''Dragog vođu'', potom je najveća zvijezda momčadi Jong Tae Se zamolio naciju za oprost, no prekasno jer teško da će zaboraviti poniženje koje su vidjeli.

Komentara 18

FC
fcod
16:40 22.06.2010.

22.06.2010. u 16:23h Pravi-EUJanez je napisao/la: ..s sosedom je potrebno imeti dobre odnose.. Pokušavam dokučiti što ti radiš za dobrosusjedske odnose, ali mi nikako ne uspjeva. Iako mi je djed slovenac, nakon tvojih komentara ne mogu se nikako natjerati navijati za Sloveniju!

RE
reprezentativac
14:02 22.06.2010.

Da barem Drago Ćosić prešuti cijelo prvenstvo....

OB
-obrisani-
16:40 22.06.2010.

22.06.2010. u 16:36h Srecko je napisao/la: Janez ! E moj Srečko neka naše ludovanje i vjerovanje traje dok traje..Ipak je to velika stvar za nas malecke Slovence da onako super igramo na World Cupu..Uživaj i nemoj se previše sekirati kadaa prečitaš moje provokativne tekstove..Uživam u toj provokativnoj ironiji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije