Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU REAKCIJE

Komentar iz Hrvatske na ispadanje Srbije postao apsolutni hit!

Škoti slave
Foto: A.K./PIXSELL
1/5
13.11.2020.
u 11:10

A Hrvatski nogometni savez nakon završetka sinoćnje utakmice u Beogradu na svom je Facebook profilu objavio vijest da je naš protivnik Škotska. Javili su se brojni navijači, a jedan je komentar izazvao najviše reakcija.

Srbija je mnogo očekivala od sinoćnje utakmice sa Škotskom u finalu doigravanja kvalifikacija za plasman na Euro, no jako se razočarala.

Srbi su očekivali da će konačno proći na Euro, a u tom su tonu bile i najave u tamošnjim medijima. No, na kraju će Europsko prvenstvo gledati samo na televizoru.

Škotska je tijekom 90 minuta bila bolja i povela u 52. minuti golom Christieja. Srbi su u posljednjoj minuti izjednačili kada je Luka Jović, suigrač našeg Luke Modrića u Realu, pogodio mrežu glavom nakon kornera.

U produžecima nije bilo previše uzbuđenja, pa se o putniku na Euro odlučivalo s bijele točke. Odluka je pala u posljednjoj petoj seriji, McLean je iskoristio jedanaesterac da bi Aleksandar Mitrović postao tragičar. Udarac napadača Fulhama obranio je David Marshall. 

Škotska je tako izborila Euro gdje će biti u skupini s Hrvatskom, Engleskom i Češkom. Škotima će to biti prvi nastup na europskoj smotri nakon 1996. godine, a Srbi su posljednji put igrali 2000. godine na prvenstvu u Belgiji i Nizozemskoj. Doduše, tada su u reprezentaciji nastupali s Crnom Gorom, dok od 2006. godine i podjele ovih dviju država igraju samostalno.

Hrvatski nogometni savez nakon završetka sinoćnje utakmice u Beogradu na svom je Facebook profilu objavio vijest da je naš protivnik Škotska. Javili su se brojni navijači, a jedan je komentar izazvao najviše reakcija.

"Koliko znam Srbi su na Euru? Barem se tako pisalo po srpskim medijima", napisao je jedan hrvatski navijač. Taj je njegov komentar postao hit i skupio je više od 260 reakcija i dobio brojne komentare.

Komentara 53

Avatar Warded
Warded
11:33 13.11.2020.

Jesu. Srbi su u skupini K. Kokice-kauč.

ČE
Čedolovac
11:39 13.11.2020.

Obican komentar.. Apsolutno nije za clanak u medijima.. Ima puno boljih..

Avatar Croatino
Croatino
11:54 13.11.2020.

Nadimak orlovi im bas ne stoji, vec vrapci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije