Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hrvoje Delač, Hina
Svjetsko prvenstvo

Engleska nakon drame jedanaesteraca izbacila Kolumbiju

Engleska nakon drame jedanaesteraca izbacila Kolumbiju
Foto: Reuters/PIXSELL
03.07.2018. u 22:50

Engleska nogometna reprezentacija posljednji je četvrtfinalist Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što je u susretu osmine finala u Moskvi svladala Kolumbiju sa 4-3 nakon boljeg izvođenja 11-eraca. Nakon 90, kao i 120 minuta igre rezultat je bio 1-1.

Engleska je povela golom Harryja Kanea koji je u 57. minuti bio precizan s bijele točke, a na 1-1 poravnao je Yerry Mina u trećoj minuti sudačke nadoknade.

U vrlo nervoznoj utakmici Engleska je stigla do prednosti kada je Carlos Sanchez prilikom branjenja kornera rukama obuhvatio Kanea u svom kaznenom prostoru, a engleski je napadač iskoristio priliku s bijele točke postići svoj šesti gol na ovom SP.

Kolumbija
1/6

Kolumbiju je poraza spasio stoper Mina koji se po treći put upisao u strijelce na SP, a to je učinio na isti način kao i u prva dva navrata, skočivši najviše u suparničkom kaznenom prostoru u prekidu.

Prilikom izvođenja 11-eraca prva je do prednosti stigla Kolumbija kada je Ospina obranio udarac Hendersona, no potom je Uribe pogodio gredu, da bi u posljendjoj petoj seriji Pickford obranio udarac Bacce, a onda je Eric Dier bio precizan i odveo Englesku među osam najboljih u Rusiji.

Engleska će u četvrtfinalu u subotu od 16 sati u Samari igrati protiv Švedske koja je u osmini finala svladala Švicarku sa 1-0.

Komentara 58

IL
ilija26
21:20 03.07.2018.

Pederi Englezi

IN
inbox
21:59 03.07.2018.

nadam se da će ispast smrdljivi englezi

JU
juma
21:45 03.07.2018.

Koji su padavicari ovi englezi, a pricaju o fair play-u. Tri puta su pokusali iznuditi jedanaesterac. Jednom im je nazalost uspjelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije