Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen nasljenik Pekermana

Kolumbija dobila novog izbornika

Carlos Queiroz
Foto: Reuters/Pixsell
08.02.2019.
u 07:12

Carlos Queiroz posljednjih je osam godina vodio Iran

Portugalski nogometni stručnjak Carlos Queiroz (65) novi je izbornik kolumbijske reprezentacije. Queiroz će za kolumbijskim kormilom naslijediti Argentinca Joseja Pekermana koji je vodio ovu reprezentaciju od 2012. do 2018.

Kolumbiju je napustio nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je ta reprezentacija ispala u osmini finala od Engleske.

Portugalac je posljednjih osam godina vodio Iran, a nakon poraza od Japana u polufinalnu nedavnog azijskoga prvenstva podnio je ostavku. Queiroz je Iran odveo na dva svjetska prvenstva (2014, 2018), ali nije uspio osvojiti naslov kontinentalnog prvaka.

Tijekom trenerske karijere vodio je i reprezentacije Portugala, Južne Afrike i UAE, te Real Madrid, Sporting, američki New York Red Bulls, japansku Nagoyo, a bio je i pomoćnik Alexa Fergusona u Manchester Unitedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije