Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real lako s Malagom

Kolo Toure pozitivan na dopinškom testu, prijeti duga kazna

'Manchester City\'s Kolo Toure reacts after seeing his side conceed a late equaliser Photo: Press Association/Pixsell'
'Neal SimpsonPress Association/Pi'
03.03.2011.
u 23:39

Kolo Toure, 29-godišnji nogometaš Manchester Cityja, bio je pozitivan na doping-testu. Zasad je suspendiran za prvu sljedeću utakmicu Cityja, a mogao bi biti kažnjen s dvije godine neigranja

Kolo Toure, 29-godišnji nogometaš Manchester Cityja, bio je pozitivan na doping-testu. Zasad je suspendiran za prvu sljedeću utakmicu Cityja, a mogao bi biti kažnjen s dvije godine neigranja.

Manchester United neće produljiti ugovor s prečesto ozlijeđenim Owenom Hargreavesom na kojem je klub s Old Trafforda izgubio čak 40 milijuna funta. A protiv trenera Alexa Fergusona disciplinska komisija FA pokrenula je postupak zbog njegovih žestokih kritika suđenja Martina Atkinsona koji je vodio sraz Chelseaja i Manchester U. (2:1).

Pogotkom Adriana nogometaši Šahtara nadjačali su Sevastopolj 1:0, Srna je igrao cijelu utakmicu, a Eduardo drugo poluvrijeme. Šahtar sada bježi Dinamu iz Kijeva 15 bodova i ima utakmicu više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije