Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEsretni Sigali

Koljeno ga strahovito boli, vjerojatno stradali i menisk i ligamenti

25.08.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica doigravanja za Ligu prvaka, GNK Dinamo - KF Skenderbeu. Leonardo Sigali. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
20.02.2017.
u 07:00

U nedjelju u Vinkovcima, na srednjem braniču uz Leškovića će igrati Schildenfeld ili Perić.

Argentinac Leonardo Sigali u ponedjeljak će biti pregledan magnetnom rezonancijom i tek će se nakon toga znati težina ozljede njegova koljena. No, svakako nije dobro, po svemu sudeći, stradali su ligamenti, možda i menisk, jer nakon dvoboja sa Slavenom liječnici nisu mogli ni dodirnuti strahovito bolno i natečeno koljeno ovog pouzdanog srednjeg braniča.

Pa je onda odlučeno da Sigali u nedjelju miruje kako bi oteklina splasnula da bi mogao napraviti pregled u ponedjeljak. U nedjelju u Vinkovcima, na srednjem braniču uz Leškovića će igrati Schildenfeld ili Perić.

>>Petev otkrio vijest koja će rastužiti sve navijače Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije