Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek vjerna

Kolinda Grabar-Kitarović objavila novu poruku Daliću i igračima

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sanjin Strukić
1/5
24.03.2019.
u 21:00

Predsjednica RH ovog puta nije komentirala taktiku

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uživo je u nedjelju u Budimpešti pratila kvalifikacijski dvoboj za EURO između Mađarske i Hrvatske.

Sudeći prema fotografijama, 2:1 poraz ju je silno rastužio, međutim ne i slomio. Na Facebooku je koju minutu nakon utakmice objavila kratku i jasnu poruku: Dragi Zlatko, dragi Vatreni, uvijek s vama, uvijek vjerna! Vaša Kolinda.

Predsjednica ovog puta nije komentirala taktiku, premda je Dalića nakon utakmice s Azerbajdžanom savjetovala da moramo igrati agresivnije:

- Bilo je OK. Do nedjelje će se oni bolje uigrati. Vjerujem da će biti bolja i dinamičnija utakmica. Vidjeli ste da smo bili dominantni, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je previše igrača bilo u zaleđu, u poleđini, na sredini terena de facto. Ja bih ih više isturila u napad. Mislim da trebamo biti agresivniji, a znate kako ja mislim: 'No risk, no profit'. Treba nekad malo i riskirati - kazala je po svršetku utakmice u četvrtak Grabar-Kitarović.

>> Pogledajte kako je policija spriječila incident kada je gradom prošetao jedan mladić sa zastavom Srbije

 

 

Komentara 51

PR
Princeza
21:34 24.03.2019.

Takoo jee legendo! Uvijek vjerni domovini. Zivjela Hrvatska!❤️🇭🇷

Avatar miyamoto
miyamoto
00:13 25.03.2019.

Treba se uvijek iznova boriti protiv crvene nedaće

AN
Antonio1952
21:40 24.03.2019.

Sta vam smeta presjednica, ona nije igrala a po nekima ne smije ni navijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije