Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica na tribinama

Kolinda Grabar-Kitarović: Možemo doći do finala, vjerujem u zlato

Poznati na tribinama: Hrvatska - Srbija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/11
12.01.2018.
u 23:28

Atmosfera je bila predivna, prava domoljubna. I utakmica je bila dobra, malo je 'štekalo' na početku, ali kasnije smo uhvatili tempo - rekla je hrvatska predsjednica

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uživo je u Spaladium Areni pratila prvu utakmicu hrvatske muške rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu i 32:22 pobjedu protiv Srbije, a kao što je i njezin običaj utakmicu je pratila u dresu s tribine.

- Atmosfera je bila predivna, prava domoljubna. I utakmica je bila dobra, malo je 'štekalo' na početku, ali kasnije smo uhvatili tempo. Ja vjerujem da doista možemo doći do finala i vjerujem u zlato. Mislim da još samo malo možemo osnažiti igru u obrani. Ponosna sam i na navijače i zahvalna sam svima koju su zajedno sa mnom podržavali našu reprezentaciju i na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku. Ostanimo i dalje domoljubni, ponosni i dostojanstveni navijači.

Poznati na tribinama: Hrvatska - Srbija
1/25

Na pitanje zašto utakmice ne prati iz svečane lože, predsjednica je odgovorila:

- Kao prvo, ne volim se izdvajati od ljudi, a kao drugo volim doći kao navijač i navijati, inače mogu gledati utakmicu doma pred televizorom. Poseban mi je gušt ovako doći i s drugim navijačima podržavati našu reprezentaciju.

Kakvi su Vam daljnji planovi vezani za EP.

- Planiram svakako otići i na finale, a za ostale utakmice ne znam koliko su stići - rekla je hrvatska predsjednica.

Komentara 22

DU
Deleted user
00:03 13.01.2018.

Dobar članak. No, samo polako. Zlato nam je predaleko, a to što smo (pre) optimistični, tipična je koatiše iluzija.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:51 12.01.2018.

BRAVO HRVATSKA PREDSJEDNICA!!!!

DU
Deleted user
08:36 13.01.2018.

obećala je da ćemo biti najrazvijenija zemlja na svijetu,sad finale i da možemo do zlata.......Jakove koji si ti sretnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije