Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE EURA

Kolinda ga 2016. prozvala 'orjunašem', obratio joj se prvi čovjek Torcide: Jel ti sad dobar?

Dalmatinski portal
11.09.2022.
u 10:13

Jel ti sad Jerko Marinić-Kragić dobar?, upitao je Bakalić bivšu hrvatsku predsjednicu.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović boravila je na tribinama Spaladium Arene na finalu Europskog vaterpolskog prvenstva, u kojem je Hrvatska pobijedila Mađarsku 10:9 i tako osvojila zlatnu medalju. Međutim, po završetku susreta doživjela je neugodan trenutak, prenosi Dalmatinski portal.

10.09.2022., Spaladium Arena, Split - LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu za muskarce, finale, Madjarska - Hrvatska. Kolinda Grabar Kitarovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Grabar-Kitarović željela je nakon utakmice doći do izbornika reprezentacije Ivice Tucka, pozdraviti ga i čestitati mu na uspjehu, a kad je izlazila sa svog mjesta, mogla je čuti negodovanja. U njenoj se blizini u tim trenucima našao predsjednik Torcide Ante Bakalić.

Jel ti sad Jerko Marinić-Kragić dobar?, upitao je Bakalić bivšu hrvatsku predsjednicu. 

10.09.2022., Spaladium Arena, Split - LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu za muskarce, finale, Madjarska - Hrvatska. Jerko Marinic Kragic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo, 2016. godine je sadašnji hrvatski vaterpolski reprezentativac Jerko Marinić-Kragić optužen da je napravio bakljadu na utakmici Hrvatske i Češke na nogometnom Euru. Tadašnja predsjednica je optužene navijače prozvala 'orjunašima', a Marinić-Kragić nije učinio - ništa.

- Nisam napravio baš ništa. Činjenica je da je prekid utakmice izazvan bakljadom, a ja nisam bacio baklju, niti me se za to teretilo. Ali znate kako je bilo tada, u nedostatku informacija mediji napišu nešto, priča se zavrti, i šira javnost te poistovjeti s tim događajem. I to traje...- rekao je Marinić-Kragić.

Komentara 57

DU
Deleted user
10:17 11.09.2022.

"Jel ti sad Jerko Marinić Kagić dobar?, upitao je Bakalić bivši hrvatsku predsjednicu."...ovo je na razini 4.razreda osnovne škole.......

DU
Deleted user
10:37 11.09.2022.

Teški primitivizam. Hrvatska reprezentacija osvaja zlato a ovaj primitivac razvija Ajdukovu zastavu. Takvi su imali parolu " izgubili sve Da bog da.

PA
Pahor
11:32 11.09.2022.

Nije nista pogrijesila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije