Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno shrvan

Kokkinakis dva mjeseca izvan terena zbog ozljede

Thanasi Kokkinakis
Pixsell
24.12.2015.
u 13:45

Mladi australski tenisač Thanasi Kokkinakis neće po dobrome pamtiti Božić 2015., jer je u Badnjoj večeri potvrđeno kako će morati propustiti cijelu australsku turneju na početku sezone, zbog operacije ramena.

"Shrvan sam što vam moram javiti da još uvijek imam problema s ramenom i neću moći nastupiti na turnirima u Australiji ovog ljeta", napisao je na svojoj stranici na Instagramu 19-godišnji Australac koji se trenutno nalazi na 80. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Kokkinakis nije igrao od listopada i nadao se da bi dugotrajni odmor mogao biti rješenje za njegove probleme s ramenom. No, kako su se bolovi opet javili, Australac će se morati podvrgnuti manjem operativnom zahvatu te se očekuje da bi ponovno mogao zaigrati početkom ožujka, kad će Australci u 1. kolo Davis Cupa u Melbourneu ugostiti reprezentaciju SAD-a.

U tom će dvoboju kao australski Davis Cup izbornik debitirati Lleyton Hewitt, a pobjednička reprezentacija će u četvrtfinalu, sredinom srpnja, igrati protiv boljeg iz dvoboja Belgije i Hrvatske.

"Uvjeren sam da je na duge staze ovo za mene najbolja opcija, iako sam shrvan time što neću moći igrati na meni najdražim turnirima. Sad sam usredotočen na oporavak i što brži povratak na teren. Vjerujem da ću se vratiti bolji i snažniji", zaključio je Kokkinakis u svojoj objavi na Instagramu.

>>Prvi igrač koji je pobijedio Nadala na zemljanoj podlozi odlazi u mirovinu

Komentara 1

Avatar Chicha
Chicha
13:58 27.12.2015.

To vam je nesudjeni zet. Zar nije on peglao Wavrinkinu malu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije