Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI
Povratak na članak

Koji sastav Hrvatske će istrčati protiv Mađarske? Dalić ima jednu dvojbu

Vatreni na Poljudu veliki su magnet za navijače. HNS je potvrdio da je interes bio takav da bi prodali i 100.000 ulaznica.

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
13:17 10.10.2019.

nakon ove utakmice, hajduk i torcida moraju nas sve prestati vrijeđati svojim uvjeravanjima da je cila dalmacija uz hajduk i split, jer ovakav interes za utakmicom reprezentacije pokazuje što misli dalmacija po tom pitanju. i kad maknemo tu polukriminalnu skupinu iz dijela nh i torcide, imat ćemo opet normalne odnose. sve dok se potencira sukoba hajduk hs, oni žive, nikom ne dozvoljavaju da uopće izađe sa svojim, od njihovog drugačijim, mišljenjem. sramota od hajduka, svojim postupcima prema reprezentaciji je pokazao da ono slovo h iz naziva kluka mora maknuti, nije on nikakav hrvatski već ulični klub, klub uličara. zadnjih 15 godina hajduk je pokazao svoju veličinu, ponajprije razbijanjem sudaca i paljenjem bengalki, radi čega bi u svakoj normalnoj državi bio izbačen iz lige. kod nas ne, to je njihov 'mentalitet i temperament'! sramota. reprezentaciju dalmacija voli, kao i slavonija, istra, zagreb... to je pokazala prošlog ljeta, kad su rive gorjele čekajući vatrene iz rusije! hajduku, il se opameti i riješi krimosa, ili će tvoje propadanje se nastaviti.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
13:11 10.10.2019.

Dalmatinci, Spličani i Hajdukovci dokažite večeras da ste Hrvati a ne antife!

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
12:54 10.10.2019.

Vlašića i Brekala u prvih 11.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.