Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodan trik

Kolekcionari oduševljeni: Poznata voditeljica u atraktivnom izdanju osvanula u albumu

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/6
31.08.2020.
u 19:36

- Hajdukove priče... novi album sa sličicama u prodaji, ekskluzivno od sredine rujna - napisala je Šurjak.

Sportska voditeljica Mirta Šurjak nikad nije krila ljubav prema Hajduku, a da je ljubav uzajamna pokazuje i novi potez marketinške službe splitskog kluba koji će sigurno naići na pozitivne reakcije kolekcionara samoljepljivih sličica.

Mirta je, naime, osvanula u novom klupskom albumu sa samoljepljivim sličicama čime se pohvalila na svom Instagram profilu.

 

- Hajdukove priče... novi album sa sličicama u prodaji, ekskluzivno od sredine rujna - napisala je Šurjak te se zahvalila Hajduku i autorima albuma.

Naravno, korisnici su je odmah obasuli pozitivnim komentarima, a jedan od njih duhovito je dometnuo kako bi ona bila bolji trener od Harija Vukasa.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:48 31.08.2020.

sto ce nam slicice dajte nam kalendar i to zidni ;-)

OL
Oldmarinero
23:51 31.08.2020.

Sva je u vimenu.

AF
AfganistanskiHrvat
20:49 31.08.2020.

Pitanje je kada će početi moda hodati samo u maskama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije