Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljene fotografije

Koga briga za loše suđenje u finalu Cope: Sudac se zabavljao s dvije prostitutke?

Heber Lopes
Foto: Twitter
30.06.2016.
u 00:15

Radio Santiago pak tvrdi kako na fotografijama nije sudac već stanovnik Paragavaja koji se javio nakon što su fotografije izašle u javnost.

Heber Lopes imao je čast da sudi finale Copa Americe, no nije se proslavio, te su mnogi imali prigovora na njegovo suđenje.

Brazilac je u finalu pokazao čak devet žutih, ali i dva crvena kartona. A da je lak na crvenim kartonima pokazuje podatak da je u posljednjih 27 utakmica koje je sudio dao 14 crvenih kartona, piše Goal.

No, južnoamerički mediji tvrde da ga kritike na njegov račun nisu previše pogodile jer se nakon utakmice zabavljao s dvije prostitutke.

Radio Santiago pak tvrdi kako na fotografijama nije spomenuti sudac već stanovnik Paragavaja koji se javio nakon što su fotografije izašle u javnost. 

>>Messi si presudio: nikada neće biti veći od Maradone

>>Predsjednik Argentine i miss Bum Bum preklinju Messija da promijeni odluku

Komentara 6

Avatar nekakav
nekakav
08:39 30.06.2016.

to nije taj sudac. sličan, al nije on. inače, ako vam smeta suđenja, dajte kompjuterima da to odrade. kompjuteru je svejedno dal je prekršaj napravio pjaca, messi, strinić, modrić.

AS
asd1
20:23 30.06.2016.

I cemu onda clanak ako to nije on? Treba vas tuziti za klevetu!

KK
kkCz
05:54 30.06.2016.

Gospodin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije