Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTNO VRIJEĐANJE

Kod Poljuda izvješen natpis protiv Caktaša: Navijači su uzeli Hajdukovu stranu

Dalmatinski portal
20.02.2021.
u 13:31

Nije poznato tko je izvjesio transparent na mostu koji spaja stadion i bazene na Poljudu (iako se može pretpostaviti), ali poznato je i sasvim jasno da je to poruka upućena - Miji Caktašu i menadžeru Darku Nejašmiću. Na lokaciju je nedugo nakon primjećivanja transparenta došla i splitska policija.

Za početak, podsjetimo da Hajduk i Mijo Caktaš već jako dugo vrijeme pregovaraju oko novog ugovora koji je veznjak Hajduka odbio potpisati jer je Hajduk htio smanjenje Caktaševe plaće.

Caktašu i njegovom menadžeru to nije bilo u koristi pa dogovor nije postignut, a onda je prije dva dana Caktaš izbačen u drugu momčad zajedno s Basselom Jradijem, po europskoj praksi.

"Pregovarao sam sa Caktašem, nije htio produžiti ugovor na godinu dana. Nije htio smanjiti svoj ugovor niti za jedan euro. To je bio naš zadnji razgovor, a prije toga sam pričao s njim i rekao mi je da ne želi ostati u Hajduku, već želi napraviti transfer. Tražili smo transfer, imali i službene ponude, ali nisu prihvaćene sa igračeve strane. Respektiramo Miju Caktaša, ali moramo zaštiti Hajduk ", rekao je poprilično novi sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a s njim su se složili i navijači.

"On glup, a menadžer smeće. Hajduk nitko ucjenjivati neće", piše na transparentu. 

Nije poznato tko je izvjesio transparent na mostu koji spaja stadion i bazene na Poljudu (iako se može pretpostaviti), ali poznato je i sasvim jasno da je to poruka upućena - Miji Caktašu i menadžeru Darku Nejašmiću. Na lokaciju je nedugo nakon primjećivanja transparenta došla i splitska policija.

Foto: Dalmatinski portal

Ključne riječi

Komentara 9

CS
Cijepio_sam_ se
14:14 20.02.2021.

Sve dok Hajduk vode navijači, Hajduk će se boriti za zlatnu sredinu na tablici

MR
mrkvax
14:26 20.02.2021.

Hajduk vodi komuna...s ulice...

ST
sttipe
14:29 20.02.2021.

Zašto niko ne reče srž problema?? A to je da Cale ne odigra ono šta bi triba!! Protivnik se vrlo lako došeta do Hajdukovog šesnaesterca, jer je Cale -rupa!! Defanzivna katastrofa. Suk trči cilu utakmicu gori/doli, sa njim u malom đepu!! I ostali... Cilu utakmicu se sakriva, da bi doša u šansu za dat gol. On da gol, Hajduk izgubi... Talijan je to odma vidija, i skužija da može trčat 25 minuta na umornu obranu!! Nije bija na klupi jer ga ne vole, nego jer ne može!! Preskup je za pruženo, ali meni drugačije ne bi igra nego zadnjih 20 minuta, ni da mukte igra. Tribali smo minjat Caktaša za Mudražiju, i nadoplatit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije