Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Kod njih nema problema: Dopušten dolazak gledatelja na stadione

Nogometno igralište
Foto: DPA/Pixsell
1/3
29.05.2020.
u 16:34

Ruski zdravstveni stručnjaci odlučili su kako će po nastavku prvenstva biti dopušten ulazak gledatelja, ali samo do 10 posto kapaciteta stadiona

Ruski ministar sporta Oleg Matišin pozdravio je odluku tamošnjih zdravstvenih vlasti da se dozvoli prisustvo gledatelja, iako u manjem broju, na utakmicama prve ruske nogometne lige kada se prvenstvo nastavi 21. lipnja.

"Važno je da se nogometno prvenstvo nastavi s gledateljima iako ih neće biti mnogo. Gledao sam utakmice njemačke Bundeslige i čitavo je ozračje čudno kada nema ljudi na tribinama. Nema dovoljno emocija", kazao je Matišin.

Ruski zdravstveni stručnjaci odlučili su kako će po nastavku prvenstva biti dopušten ulazak gledatelja, ali samo do 10 posto kapaciteta stadiona.

Do sada je u Rusiji zabilježeno 387,623 slučajeva zaraze koronavirusom, više slučajeva imaju samo SAD i Brazil.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahNB80
SarahNB80
01:01 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije