Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša vijest iz Moskve

Kod još jednog vaterpolista u Hrvatskoj otkrivena srčana mana

Konstantin Harkov
Foto: Igor Šoban/Pixsell
11.04.2019.
u 22:02

O čemu se točno radi utvrdit će stručnjaci iz poliklinike Magdalena u Zagrebu.

Za subotnji dvoboj Lige vaterpolskih prvaka sa splitskim Jadranom (21 sat, ulazak slobodan) Mladost napokon može računati na Franka Lazića koji se oporavio od ozljede kralježnice, ali je ostala bez ljevorukog ruskog pojačanja - Konstantina Harkova.

Njemu su na specijalističkom pregledu u Moskvi, kojemu su bili podvrgnuti svi ruski reprezentativci, liječnici utvrdili jednu vrstu srčane anomalije. O čemu se točno radi utvrdit će stručnjaci iz poliklinike Magdalena u Zagrebu. 

- Neigranje Harkova nastojat ćemo nadomjestiti pojačanim angažmanom, pojedinačnim i timskim – kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije