Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni trenutak

Kod Dinamovog izjednačujućeg pogotka čak četiri igrača u zaleđu!

Hajduk - Dinamo
Ivo Čagalj/Pixsell
21.10.2017.
u 22:52

U trenutku kad je Ante Ćorić izvodio slobodan udarac četiri Dinamova igrača bili su iza posljednje linije Hajdukove obrane.

Rijetko viđena drama događala se u posljednjim trenucima derbija Hajduka i Dinama. U 89. minuti na semaforu je stajao rezultat 1:0 za domaćina, a onda je krenula golijada...

A krenula je izjednačujućim pogotkom Dinama čiji je strijelac bio Filip Benković. No, čini se kako je pogotku prethodilo zaleđe čak četvorice igrača plavih.

Foto: YouTube screenshot

U trenutku kad je Ante Ćorić izveo slobodan udarac četiri Dinamova igrača bila su iza posljednje linije Hajdukove obrane.

Pomoćnik nije označio zaleđe pa je sudac Tihomir Pejin priznao pogodak, a o ovom spornom trenutku sigurno će još biti govora.

 

Hajduk - Dinamo
1/22

Komentara 73

JU
juma
00:13 22.10.2017.

Kljucno pitanje jeste da li je u zaledju bio Soudani koji je proslijedio loptu glavom? Ostali su tu nevazni. Mozda je i bilo zaledje, no to se na snimci ne moze vidjeti jer se VL potrudio da bas preko tog dijela ubaci pop up koji prekriva sliku i zaklanja cijelu situaciju. No to vam nije smetalo da stavite ovakav naslov. Tipicno hrvatsko novinarstvo.

MA
..Marsijanac
23:56 21.10.2017.

Tako to izgleda kadpiskarala, primitivci i neznalice raspravljaju o nogometu i otvoreno tvrde lazi. Moze li im se vjerovati i jedna rijec koju su napisali o Mamicima?

IC
icocrobih
23:08 21.10.2017.

Novinar pisuci ovakve gluposti o zaledju nastoji isprovocirati sto vise komentara. Evo kod mene je uspio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije