Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Kocka došla do kraja, večeras 
u Prečkom finalni dan

Mali nogomet
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
19.09.2018.
u 09:24

Sav prihod od kotizacije veteranskih ekipa bit će uplaćen obitelji tragično preminulog Mate Čuljka, koji je bio organizator turnira od 2006. do 2008. godine.

Tradicionalni 38. malonogometni turnir Večernji list Kocka Prečko 2018. došao je do samog kraja. Večeras ćemo saznati ime pobjednika, a finalna utakmica na poznatom malonogometnom betonskom igralištu u Prečkom počinje u 19.45 sati. Osim finalne utakmice seniora, odigrat će se finale veteranskog turnira, kao i finale media turnira. Ove godine nije se igrao ženski turnir.

– Nažalost, u vrijeme turnira hrvatska ženska futsal reprezentacija igrala je kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Bez dvadesetak igračica nije imalo smisla raditi turnir – istaknuo je Milan Nesvanulica, organizator turnira.

Sav prihod od kotizacije veteranskih ekipa bit će uplaćen obitelji tragično preminulog Mate Čuljka, koji je bio organizator turnira od 2006. do 2008. godine.

Za trojicu igrača ovaj turnir bio je posljednja prilika da se uigraju uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Lisabon, koje počinje u nedjelju 23. rujna. Pavlović, Skorin i Vojnović igrali su za momčad Pulse night klub, koja je došla do same završnice. Rekorderi po broju nastupa na ovom turniru su momčadi Videoteka Osmica i Šiljimont, koji su triput osvajali prvo mjesto na turniru. 

>> Pogledajte ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije