Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Kobešćak: Jug je u najboljoj situaciji, Primorje pa mi

mladost
Marko Prpić/Pixsell
16.04.2012.
u 21:30

U 56. je godini umro Alan Eckhel, bivši vaterpolist Mladosti i Stare Save

Mladost danas putuje u Segedin na uzvratni četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka sa Szegedom. Žapci imaju dva pogotka prednosti, no trener Vjeko Kobešćak ističe da su izgledi podjednaki. Jugu koji protiv Vasasa ima četiri pogotka prednosti daje 70 posto mogućnosti za prolaz, a favoritom smatra i Primorje protiv Jadrana (HN), iako u Crnu Goru putuje samo s pogotkom prednosti.

Vaterpolsku je obitelj potresla i jedna tužna vijest. U 56. je godini umro Alan Eckhel, bivši vaterpolist Mladosti i Stare Save.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije