Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Široki Brijeg

Knezović optužen za ubojstvo navijača Sarajeva Puljića

siroki brijeg (1)
Foto: Tomislav Miličević
1/5
29.04.2011.
u 21:36

Tužiteljstvo u Širokom Brijegu podiglo je optužnicu protiv Olivera Knezovića za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića 4. listopada 2009. u Širokom Brijegu

Osumnjičeni Knezović je nekoliko dana nakon uhićenja pobjegao iz pritvorske jedinice u Širokom Brijegu pred očima osam sudskih policajaca, a danas živi u Hrvatskoj.

Njega se sumnjiči za ubojstvo Puljića za vrijeme navijačkih nereda 4. listopada 2009. godine, prije nogometne utakmice između Širokog Brijega i Sarajeva te za pokušaj ubojstva još šest osoba.

Tužiteljstvo u Širokom Brijegu istovremeno je obustavilo istragu protiv 29-godišnjeg policajca Dragana Vujevića, koji se sumnjičio za ubojstvo Puljića, potvrdila je glavna tužiteljica Vesa Čavar.

Komentara 4

OR
=orlando=
22:16 29.04.2011.

sramota, treba ubiti smrada, oko za oko zub za zub.

MR
MrEro
13:50 30.04.2011.

Banda razbila cijeli grad.. Premlatili naše policajce, a nitko im nije smio ništa osim Knezovića.. I neka ga je ubio, govna balijska.

AN
Andreeejjj
02:27 01.05.2011.

Ubili su (Knezović) nevinog dečka, kao psa! To nije nikakav naćin ili herojski čin, kako ga mnogi smatrate. Kako bi se ti bolesni komentatori osječali, da im neko na tako podmukao način ubije krvnićki njihovo djete na sred ulice!? Tko got i bilo koje vjere i nacije, treba drastićno odgovarat! Sramota, to se dešava jedino i samo na tim našim prostorima. Primitivci, počnite razmišljat treznije. Cijeli svijet nam se smije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije