Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak sve izgledniji

Klopp našao zamjenu za Lovrena u samo 15 milijuna eura vrijednom igraču?

Leandro Cabrera
Foto: NordPhoto/PIXSELL
11.05.2020.
u 22:27

Rimljani su još prošlog ljeta pokušali dovesti Lovrena, tada im je bio preskup, pa su iz Manchester Uniteda posudili Chrisa Smallinga

Branič španjolskog prvoligaša Espanyola Urugvajac Leandro Cabrera (28) mogao bi zamijeniti Dejana Lovrena (30) ukoliko hrvatski reprezentativac ovoga ljeta naputi redove europskog prvaka Liverpoola.

Kako prenosi Marca, menadžer "Redsa" Jürgen Klopp pokazao je veliki interes za 28-godišnjeg Urugvajca koji je u Espanyol stigao u siječnju ove godine iz Getafea za 9 milijuna eura.

U Liverpoolu vjeruju kako bi Cabrera mogao preseliti na Anfield za 15 milijun eura što ne bi trebalo predstavljati veći financijski izazov za europske prvake.

Zadnjih tjedana mediji na Otoku pišu kako je Lovrenov odlazak s Anfielda sve izgledniji. Posebice nakon što je Roma opasno zagrizla za braniča svjetskih doprvaka.

Rimljani su još prošlog ljeta pokušali dovesti Lovrena, tada im je bio preskup, pa su iz Manchester Uniteda posudili Chrisa Smallinga.

Englez se na koncu sezone vraća na Old Trafford, a Roma je ponovo krenula po hrvatskog braniča.

Cabrera nije jedini na Kloppovoj listi želja. Spominju se i Napolijev branič Senegalac Kalidou Koulibaly, te Francuzi Tanguy Kouassi (PSG) i Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije