Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše erotski

Klizačica u seksi kostimu: za jedne je hrabra, a za druge polugola

Aleksandra Stjepanova i Ivan Bukin
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.01.2019.
u 18:19

Njihova je izvedba za mnoge bila previše erotična i izazvala je veliku buru na društvenim mrežama

Bivša svjetska prvakinja u umjetničkom klizanju Elizaveta Tuktamiševa lani je na gala večeri na natjecanju u Quebecu svojom izvedbom uzdrmala društvene mreže.

Mlada Ruskinja klizala je na pjesmu Toxic od Britney Spears i oduševila gledatelje, barem onaj muški dio, jer je u jednom trenutku na provokativan način skinula jaknu.

Foto: Reuters/Pixsell

Njezin performans postao je hit na internetu, a sada je prašinu podigla njezina sunarodnjakinja Aleksandra Stjepanova čija je odjevna kombinacija na EP-u u Bjelorusiji privukla veliku pažnju medija.

Aleksandra Stjepanova i Ivan Bukin u Minsku su osvojili srebrnu medalju, ali svi su pričali o senzualnom performansu na gala večeri koji je zasjenio njihov sportski uspjeh.

Ruska klizačica izjavila je kako su željeli da njezin kostim 'ne bude vulgaran', dok je njezin partner istaknuo kako su željeli  'da bude seksualno-erotična i malo provokativna'.

>> Pogledajte galeriju performansa Aleksandre Stjepanove i Ivana Bukina

Aleksandra Stjepanova i Ivan Bukin
1/10

Aleksandra je priznala kako im se prije nastupa nije činilo da je njezina odjevna kombinacija previše seksi, a da je netko to želio primijetiti mogla se je drugačije odjenuti.

Njihova je izvedba za mnoge bila previše erotična i izazvala je veliku buru na društvenim mrežama. I dok su je jedni hvalili na hrabrosti odjevne kombinacije, za druge je bila polugola.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 1

LI
liliZG
13:02 01.02.2019.

to je sporno samo ekipi sa prljavim mislima, ... ja sam gledala izvedbu i nisam vidjela nigdje golih ljudi,.. ova prva kaj se skinula u grudnjak nije ništa drugačija od pop zvjezdica koje takve svakodnevno paradiraju po medijima, osim toga to je toliko stara vijest da ne mogu niti reći niš drugo nego VL opet reciklirate da napušete vijesti, čudi me da naslov ne počinje sa skandalozno....ili neka dr izvedenica od skandal, ili možda šokantno do šok... to je još omiljenija riječ "novinara" VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije