Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEGRAPH ANALIZIRAO

Klasnić najbolji, Kalinić najlošiji potez

Nikola Kalinić
Reuters
01.01.2010.
u 11:25

Ugledni britanski dnevnik The Telegraph u reviziji prvog dijela premierligaške sezone zavirio je u stanje svih 20 engleskih nogometnih klubova, pobrojivši njihove pluseve i minuseve.

Od hrvatskih nogometaša u Telegraphovim se revizorskim izvješćima spominju dvojica, ove sezone u engleski nogomet pristigli Ivan Klasnić (Bolton) i Nikola Kalinić (Blackburn).

Klasnića je ekspertni tim lista proglasio najboljom kupnjom Wanderersa u 2009. godini:

"Došao je neprimjetno na posudbu iz Nantesa, a pokazao da posjeduje golgetersku moć koja bi Bolton mogla održati u Premier ligi."

Suprotno od 29-godišnjeg Klasnića prošao je njegov osam godina mlađi kolega u napadu hrvatske reprezentacije. Nikola Kalinić u istoj je temi proglašen najgorim potezom Roversa na tržištu nogometaša prošlog ljeta:

"Došao je iz Splita za šest milijuna funti. Najskuplje prošlogodišnje pojačanje kluba s Ewood Parka zasad je i najveće razočaranje."

Komentara 4

FB
Fabio_Biancocelesti
16:59 01.01.2010.

Nebi ni ja igrao u engeskoj ni za kakve novce samo zbog play station publike, na tribinama koda su u kazalištu:) FORZA SERIA \"A\"!!! Kalinić nula zbog slabe realizacije,nebi ga zapalo u prvom sastavu Imotskog igrati:)

IN
inspektor
13:22 01.01.2010.

kalinic nema puno iskustva u takvim vaznim i napornim utakmicama.., treba mu sigurno 1 godina da se probije.., dosada nijedan tako mlad hrvatski napadac nije igro u engleskoj

OP
Opomena
13:32 01.01.2010.

JA ZA U ENGLESKOJ NEBI IGRAI ZA MILIJARDU €:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije