Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKA PAUZA

Kitchen prošao preglede, Cedevita ipak ne ide u Vodice

'Panathinaikos\'s Derwin Kitchen (R) runs with the ball past BC Khimki\'s Zoran Planinic during their Euroleague basketball match Panathiniakos vs BC Khimki at the Olympic Indoor hall  in Athens on No
'STR'
26.12.2012.
u 15:17

U klubu nisu htjeli dodatne troškove kad sve uvjete za rad imaju na Velesajmu

Derwin Kitchen (26, 192 cm) prošao je uspješno liječničke preglede i igrat će za Cedevitu do kraja sezone. Amerikanac će i nadalje biti Panathinaikosov igrač, ali na posudbi u zagrebačkom klubu. Inače, Cedevita ipak neće na mini pripreme u Vodice, jer se u klubu nisu htjeli izlagati dodatnim troškovima, kad već imaju sve potrebno u svom Domu košarke na Zagrebačkom velesajmu.

S obzirom da je u Kragujevcu bio najbolji centar momčadi, Goran Suton će ostati u sastavu, a na posudbu će, što odgovara i igraču, mladi Jusuf Nurkić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije