Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI U EUROPI

Kinezi počeli kupovati i suce, Srbin napušta domovinu i odlazi u Aziju

Milorad Mažić
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
24.02.2019.
u 12:42

U Ligi prvaka dijelio je pravdu čak 30 puta, u Ligi Europe točno 20 puta, a 147 utakmici sudio je u domovini. Također, koliko mu vjeruju u Srbiji svjedoči podatak da je rekorder po broju vječitih derbija na kojima je sudio - čak njih 11

Po mnogima najbolji europski sudac, Srbin Milorad Mažić napušta Europu i odlazi u Kinu

Kako prenosi Blic, kineski mediji javljaju kako je sedam dana prije početka prvenstva, Superliga objavila kako pokreće profesionalni pristup suđenju.

- Tri poznata suca iz Azijske nogometne federacije, Ma Ning, Fu Ming, Zhang Lei, s dvojicom stranih sudaca, Markom Clattenburgom iz Engleske i Miloradom Mažićem iz Srbije, činit će prvih pet ljudi na toj listi. Oni će u punom radnom vremenom biti zaposlenici u Superligi 2019. godine - prenosi NBD priopćenje tamošnjih nogometnih čelnika.

Milorad Mažić, 45-godišnjak iz Vrbasa, dijelio je pravdu u finalu Lige prvaka 2018 između Real Madrida i Liverpoola, a sudio je i na dva Svjetska prvenstva i Kupu konfederacija.

U Ligi prvaka dijelio je pravdu čak 30 puta, u Ligi Europe točno 20 puta, a 147 utakmici sudio je u domovini. 

Također, koliko mu vjeruju u Srbiji svjedoči podatak da je rekorder po broju vječitih derbija na kojima je sudio - čak njih 11.

>> Krovinović sa suigračima iz Srbije zapjevao hit Magazina

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar VinkoL
VinkoL
15:37 24.02.2019.

Dan žalosti u vl, njihovu domovinu napušta xy. Na traktoru?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:54 24.02.2019.

Kinezi precizno izračunali da Milorad Mažić rođen 23.03.1973. u Vrbasu još uvijek može aktivno igrat fudbal 😂

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
15:35 24.02.2019.

Nekom nije dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije