Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPRAŠTA SE

Kimi Raikkonen najavio kraj: Ovo mi je posljednja sezona u formuli 1

Kimi Raikkonen
Reuters/Pixsell
01.09.2021.
u 20:06

- To je to. Ovo će biti moja posljednja sezona u formuli 1. Tu sam odluku donio protekle zime. Nije bila laka odluka, ali nakon ove sezone vrijeme je za nove stvari - poručio je Finac

Legendarni vozač formule 1 Kimi Raikkonen obavijestio je javnost da vozi posljednju sezonu u ovom sportu. Odradit će u bolidu Alfa Romea koji vozi od 2019. godine.

- To je to. Ovo će biti moja posljednja sezona u formuli 1. Tu sam odluku donio protekle zime. Nije bila laka odluka, ali nakon ove sezone vrijeme je za nove stvari - poručio je Finac i dodao:

- Iako sezona još traje, želim zahvaliti svojoj obitelji, svim mojim timovima, svima koji su bili dio moje karijere, a posebno vama, sjajnim navijačima, koji ste me podržavali sve ovo vrijeme. Formula 1 za mene završava, ali još je mnogo toga što želim iskusiti i u čemu želim uživati u životu.

Kimi Raikkonen ima 41 godinu, a svjetski prvak bio je 2007. Tijekom karijere osvojio je 21 utrku u formuli 1.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:23 01.09.2021.

Legenda.

JU
jurajuric120
22:48 01.09.2021.

Kimi jedan od posljednjih pravih vozača. Kimi, Fernando, Sebastian, Daniel pravi vozači i sportaši. Ove nove generacije sve neke plačipiz.. počevši od Lewisa pa na dalje. Maxu još malo muškosti fali, ali je blizu. Ostali nose ženske gače.

JU
jurajuric120
22:49 01.09.2021.

Iceman i to kakav. Čovek u pauzi pod crvenom zastavom tamani sladolede i nema da mu živci rade. Hladan ko špricer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije