Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Kiel svladao HSV, i došao na korak do obrane naslova

Kiel HSV
Pixsell
22.05.2010.
u 18:33

Iako je do kraja rukometne Bundeslige preostalo odigrati još dva kola izvjesnim se čini da će novi naslov prvaka proslaviti momčad Kiela, koja je u Hamburgu, u subotnjem derbiju 32. kola, slavila protiv HSV-a 33-31.

Tijekom 60 minuta igre Hamburžani niti jednom nisu bili u rezultatskoj prednosti, a posljednje su izjednačenje imali kod 16-16 u 33. minuti, nakon što je svoj četvrti pogodak na utakmici postigao Domagoj Duvnjak. Ubrzo se potom gostujući sastav odvojio na 19-16, a zatim i sigurno održao prednost do samoga kraja susreta igranog pred oko 13.300 gledatelja.

Osvojena dva boda Kielov su konto podebljala na 58, te sada branitelji uzastopnih naslova od sezone 2004/05 imaju bod više u odnosu na HSV.

Kielu predstoje ogledi protiv Balingen-Weillstetena i Großwallstadta, dok će Hamburžani igrati protiv Hannover-Burgdorfa i Balingen-Weillstetena. Ne čini se izglednim da će niti Kiel, niti HSV pritom gubiti bodove, pa ne čudi niti veliko slavlje branitelja naslova po kraju utakmice u Hamburgu.

Dodajmo da su za HSV, kojeg je s deset golova (7/7 iz sedmeraca) predvodio Lindberg, nastup upisala sva trojica Hrvata. Najbolji je bio Duvnjak sa sedam zgoditaka, dok su Igor Vori i Blaženko Lacković dodali po jednog.

Filip Jicha postigao je osam golova za, izgledno je, nove/stare prvake njemačkog rukometnog prvenstva.

Rukometna Bundesliga, 32. kolo:

HSV - Kiel 31-33

Redoslijed: 1. Kiel 58, 2. HSV 57, 3. Flensburg 50, 4. Rhein-Neckar Löwen 45 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije