Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE KONAČNA ODLUKA

Khabibov menadžer najavio 'vijest koja će vam oduzeti pamet'

Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.10.2018.
u 14:03

Nikome nije u interesu da UFC prvak sjedi na klupi. Niti UFC-u, niti Khabibu i njegovom timu, ali da budemo iskreni niti Atletskoj Komisiji.

Još uvijek se ne zna kakve će sve posljedice Khabib Nurmagomedov snositi radi divljačkog ponašanja nakon UFC-a 229 i pobjede protiv Conora McGregora. Atletska Komisija u Nevadi je produljila suspenziju do završetka istrage te je Rusu odmrznula samo dio honorara, piše Fightsite.

Konačna odluka o dužoj suspenziji koja bi u konačnici mogla iznositi i više od godine dana, će stoga pričekati. Baš kao i sankcije za Conora McGregora koji nije amnestiran odgovornosti.

No, ako pitate njegovog menadžera kontroverznog Ali Abdelaziza, on tvrdi da ima 'vijesti koje će vam oduzeti pamet'.

S obzirom da su menadžer i agenti skloni pretjerivanju, uostalom to im je i u opisu posla, ovakve objave ne bi niti prenosili na našem mediju. No, povijest nas je naučila da i ovakve objave moramo uzimati ozbiljno. Sjetimo se slične najave Malkija Kawe, još jednog kontroverznog menadžera, koji se brine za karijeru Jona Jonesa. On je u sličnoj objavi tvrdio da ima izuzetno važne vijesti koje će nas srušiti s nogu. I to u trenucima kada se iščekivala konačna presuda u Jonesovom doping skandalu.

Malo tko je vjerovao da bi se bivši prvak praktički mogao izvući bez kazne jer je izrečena suspenzija u trajanju od 15 mjeseci praktički samo duži odmor u odnosu na ono što je 'Bones' zapravo trebao dobiti (4 godine prema važećem pravilniku). Ali Jones je obećao da će surađivati s Komisijom i u budućnosti što je potaknulo špekulacije da je postao njihov špijun, pa mu je na temelju toga i drugih olakotnih okolnosti izrečena znatno kraća kazna.

Tako bi moglo biti i s Nurmagomedovim. Nikome nije u interesu da UFC prvak sjedi na klupi. Niti UFC-u, niti Khabibu i njegovom timu, ali da budemo iskreni niti Atletskoj Komisiji koja zarađuje ogroman novac upravo od evenata s mega zvijezdama kao što je on.

>> Pogledajte i trening Cro Copa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije