Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Utrka za Ligu prvaka: Osijek nadjačao Rijeku i stigao lokosima na bod

Utrka za Ligu prvaka: Osijek nadjačao Rijeku i stigao lokosima na bod
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
01.07.2020. u 23:04

U sjajnom derbiju 32. kola Prve HNL nogometaši Osijeka su u Gradskom vrtu pobijedili Rijeku s 1:0. Uz sjajnu igru obje momčadi, koje love drugo mjesto za Ligu prvaka, vidjeli smo jedan gol.

Pobjedu Osječanima je u 53. minuti donio Mance. Bio je to njegov šest gol ove sezone. Isti je igrač u 31. minuti pogodio vratnicu kraj istrčalog Pandura.

Špoljarić je u trećoj minuti sudačke nadoknade mogao potvrditi pobjedu, ali je njegov udarac zaustavio vratar Rijeke.

Gosti su utakmicu završili s deset igrača, Galović je dobio crveni karton (drugi žuti) na kraju utakmice (90.+2).

Drugoplasirana Lokomotiva (57) sada ima bod više od Osijeka, a tri od Hajduka, odnosno pet od Rijeke. Prvak Dinamo ima 76 bodova!

Uoči derbija netko je imao namjeru sabotirati utakmicu. Naime, nepoznati počinitelj (ili više njih) polio je travnjak agresivnom tekućinom.

Evo i policijskog priopćenja:

'Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je jutros u 8 sati dojavu Nogometnog kluba Osijek da je nepoznata osoba zalila travnjak nogometnog igrališta agresivnom tekućinom te da se trava počela sušiti.

Na mjestu događaja upućena je očevidne ekipa Policijske uprave osječko-baranjske koja je na mjestu događaja provela očevid, a izuzeti uzorci bit će upućeni na vještačenje radi utvrđivanja vrste kemikalije s kojom je zaliven travnjak.

Nogometni klub pristupio je sanaciji travnjaka, a policijska uprava nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja'.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Komentara 15

BE
Beskucnik
23:07 01.07.2020.

Isti oni koji su i svastiku na poljudu nacrtali , isusivaci mocvare, isti oni koji su baklju u Milanu ubacili , isti oni koji nakon svake utakmice tuzakaju Hrvatsku , mrzitelji Hrvatske

TO
Tomi
23:29 01.07.2020.

Odlicna utakmica ,i zasluzena pobijeda Osijeka

MA
Marsijanac
23:09 01.07.2020.

Odlicna utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije