Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO IZ DINAMA

Kelava: Sretan sam potpisom za Granadu

Kelava, Šimunić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
30.05.2013.
u 18:53

- Dinamo Ivanu Kelavi želi zahvaliti za sve što je tijekom posljednjih godina napravio za Dinamo te mu ovim putem upućuje najljepše želje - priopćili su iz Dinama.

Ivan Kelava dva je dana prolazio detaljne liječničke preglede u Španjolskoj i na kraju je 'položio' i taj zadnji test te je potpisao ugovor s prvoligašem Granadom.

I sam je rekao da mu je čast što ga želi španjolski prvoligaš, no nije želio govoriti više dok ugovor ne bude potpisan. Dosadašnji golman Dinama koji je i rekorder HNL-a po minutama bez primljenog gola (951) u Maksimiru je branio odlično.

- Sve je prošlo super. Od kluba nisam vidio gotovo ništa, uglavnom sam bio u klinici na pregledu. Sretan sam što sam potpisao, lijepo je znati da si član kluba iz Primere. Vraćam se u Zagreb, a klub će me obavijestiti kad moram doći na pripreme, vjerojatno će to biti sredinom srpnja. Nikakve detalje iz ugovora ne smijem otkrivati, čak ni na koliko dugo sam potpisao - javio je Ivan Kelava iz Granade.

No klub je odlučio dovesti novog vratara, potpisao je s Argentincem Miglioreom, a Kelava je imao tu ponudu i na kraju potpisao višegodišnji ugovor.

- Dinamo Ivanu Kelavi želi zahvaliti za sve što je tijekom posljednjih godina napravio za Dinamo te mu ovim putem upućuje najljepše želje, puno sreće i zdravlja za nastavak karijere u jednoj od najljepših liga na svijetu - španjolskoj Primeri - priopćili su iz Dinama.

>> Mamić: Nema službenih ponuda za Sammira, ima samo upita

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije