Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kelava se nije uplašio ni kopački Cristiana Ronalda

Kelava: Ronaldo je ušao žešće pa se zamalo ozlijedio

\'Cristiano Ronaldo of Real Madrid tries to take possession of the ball in front of Dinamo Zagreb goalkeeper Ivan Kelava during their Champions League Group D soccer match at the Maksimir stadium in Z
Reuters
16.09.2011.
u 08:34

– Više posla imao sam s Malmöom nego s Realom – tvrdi sjajni vratar plavih.

Dinamo ima svog spasitelja, Ivan Kelava čudesnim je obranama u Malmöu plave uveo u Ligu prvaka, a onda je zaključao svoja vrata i velikom Realu. Jedna je lopta prošla, Di Marijin udarac bio je neobranjiv, no Kelava je bio junak večeri. Pretplatio se da bude igrač utakmice.

– Nije to ništa posebno, radim svoj posao – skroman je vratar Dinama.

Nisam lijep, bogat i slavan

Ovacije je dobio kad je u jednom napadu skinuo dva "zicera" Realu, pogotovu drugi Mesutu Özilu. Je li mu to jedna od boljih obrana u životu?

– Kad pogledate, na kraju nije imala nikakvo značenje, izgubili smo i ostali bez boda.

Kakav je bio onaj okršaj s Cristianom Ronaldom, je li vas gadno opalio?

– Ušao je malo žešće, ali dobro, pa ima i mene, tako se zamalo on ozlijedio.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista! <<

 

Komentara 8

OB
-obrisani-
10:17 16.09.2011.

Aj dobro ,branio je superiorno samo nemojmo pretjerivati... Mozda bi rijetko ko, skinio je Kelava ali takve lopte skidao je i Gianiluigi Buffon..

KR
kruni
11:28 16.09.2011.

slazem se da je kelava jako dobar golman , samo jos nije svijetski zato sto ima jako velikih problema kod visoko nabacenih lopti , ali to nebi trebao biti problem ako njegovi treneri na tome malo porade jer i njegova igra nogom se jako popravila jos malo ozbiljnog rada i nece nimalo zaostajati za neuerom !

VO
volimDinamo
09:26 16.09.2011.

Kelava je daleko naš njabolj golman i zaslušio je braniti za reprezentaciju,neću pretjerivati ako kažem da je među najboljima momentalno u europi,ona dva zicera jedan za drugim rjetko tko bi skinuo-u biti nitko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije