Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka čeka derbi

Kek: Zna se kako inače prolazimo u Maksimiru

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
26.10.2017.
u 16:57

- Treba nam kvaliteta, suparnik protiv Dinama zahtijeva maksimum. A kako smo prolazili zadnjih godina u Maksimiru zna se... - podsjetio je Rijekin trener na brojne poraze od plavih od kojih su neki bili i vrlo uvjerljivi.

Rijekin trener Matjaž Kek i prvi napadač Mario Gavranović najavili su veliki subotnji derbi s Dinamom u Maksimiru...

- Kad ideš u goste lideru, neporaženoj momčadi prvenstva, onda je to svakako velik izazov. Znamo težinu zadatka i želim da razmišljamo o kvaliteti naše igre. Poslije dvije utakmice bez bodova zna se što je naš cilj, tu ne trebamo previše filozofirati - rekao je Kek i odgovorio na pitanje o odličnom povratku Ademija u redove bivšeg prvaka.

Matjaž Kek
1/12

- Ademi je jedna od važnijih karika, vidi se da je željan nogometa, ali je samo jedan dio tima. Moć Dinama vidi se i po položaju na tablici, još nije izgubio utakmicu. Ta momčad ima karakter, igra dobro i kvalitetno. Dinamo je izazov svima u ligi pa ne vidim zašto ne bi bio i nama - kaže Kek.

U Maksimiru Rijeka ne može računati na kartonirane Mišića i Vešovića, a ima i rekonvalescenata poput Bradarića koji se ozlijedio u Beču, kao i Elez koji ni zbog kartona nije mogao igrati protiv Osijeka.

- Imam povjerenja i u liječničku službu i u igrače da će stisnuti zube i napraviti sve da dođemo do pozitivnog rezultata. Ne igramo loše, fali nam koncentracije u defenzivnoj igri 1 na 1, dok naprijed stvaramo dosta šansi. Ne mislim stvarati nervozu, ako netko iz kluba to želi, neka napravi. Ja se ravnam po informacijama od igrača s treninga i one su dobre. E sad, da nam fali bodova, to je točno. Nekad pogodiš iz nemoguće situacije, nekad ne, ja po tome ne gledam igrače. Zanima me kontinuitet, period. Treba nam kvaliteta, suparnik protiv Dinama zahtijeva maksimum. A kako smo prolazili zadnjih godina u Maksimiru zna se... - podsjetio je Rijekin trener na brojne poraze od plavih od kojih su neki bili i vrlo uvjerljivi.

U posebnoj situaciji bit će Mario Gavranović za kojeg se puno pisalo da će od zime zamijeniti Rujevicu Maksimirom. U posljednje je vrijeme opet u odličnoj formi.

- Derbi nosi puno motiva, radujemo se toj utakmici. Učinit ćemo sve da izgledamo bolje nego u zadnjim utakmicama i da odnesemo sva tri boda iz Zagreba. Jedino nas naša dobra igra može dovesti do dobrog rezultata, a do toga možemo samo ako svi skupa stojimo jedni uz druge i razmišljamo samo o nogometu - rekao je Gavranović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije