Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesnici kod Rijeke

Kek: Zagreb me iznenadio načinom na koji osvaja bodove

Matjaž Kek
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
27.09.2014.
u 17:08

– Igramo protiv momčadi koja je pozitivno iznenađenje - kaže Kek.

Dražen Medić dobio je značajno stručno priznanje uoči Zagrebova gostovanja na Kantridi (19 sati, Arenasport 3).

– Igramo protiv momčadi koja je pozitivno iznenađenje, ne toliko zbog osvojenih bodova, nego zbog načina na koji su došli do njih došli. Zagreb su pred početak sezone svi svrstali na dno ljestvice, a mi igramo derbi za poredak na vrhu. U Opatiji su odmarali neke igrače, naravno da nije ugodno kada se ispadne od četvrtoligaša, ali meni su mjerilo utakmice Zagreba protiv Hajduka i naročito protiv Dinama. Iza igrača Zagreba stoji osoba koji je sada prepoznat kao kvalitetan nogometni stručnjak. Netko sve to skupa mora složiti i voditi, a to znači da se dobro radi – kaže Rijekin trener Matjaž Kek.

Još jednom je pogledao utakmicu s Dinamom.

– Igrači uvijek mogu pogriješiti, uvijek se izgubi neki duel, ali ishodište problema je da nismo bili dovoljno kompaktni. Moramo biti svjesni činjenice da je problem kako smo dobivali, a ne postizali pogotke – rekao je Kek.

Iako je Rijeka doživjela dva poraza zaredom, od Standarda i Dinama, treći posrtaj ne dolazi u obzir.

– Treba nam vremena posložiti se i povezati linije kretanja koje su bile prepoznatljive u razdoblju kada smo bili u dobroj formi. Puno se gradi oko kluba i na terenu, slikovito rečeno. To je dobar znak, veselim se da idemo prema naprijed – ističe Kek, koji se uvijek raduje punim tribinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije