Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA PRVAK

Kek: Kulisa na tribinama najbolja nam je nagrada

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
27.05.2017.
u 22:47

- O utakmici ne treba trošiti previše riječi, ovo je bilo turističko izdanje Rijeke, ali bila je to takva utakmica - rekao je Matjaž Kek

Trener Rijeke Matjaž Kek doživio je gromoglasne ovacije nakon što je njegova momčad primila trofej prvaka na Maksimiru. Riječani su izgubili od Dinama (5:2), no ta utakmica nije imala prevelik značaj.

- O utakmici ne treba trošiti previše riječi, ovo je bilo turističko izdanje Rijeke, ali bila je to takva utakmica - rekao je Matjaž Kek nakon velikog slavlja kojega su igrači i navijači priredili u Maksimiru.

1/12

- Svašta bi moglo pričati o utakmici, ali kada se sve zbroji Dinamo je zasluženo pobijedio. U srijedu je nova utakmica i novo dokazivanje. Nismo dobro odigrali, od pristupa nadalje, ali Rijeka je najbolja nakon 36. kola, ustvrdio je trener Rijeke.

Rijeci je ovo prvi naslov prvaka Hrvatske u povijesti.

- Imali smo sjajnog konkurenta u ekipi Dinama koja nas je "tlačila" do zadnjeg kola. Čestitke igračima i svim ljudima u klubu. Ova kulisa na tribinama najbolja je nagrada za sve što smo napravili  ove sezone - zaključio je Matjaž Kek.

Ključne riječi

Komentara 1

B2
bokida 2
16:40 30.05.2017.

Rijeka je zasluženo prvak , jer je uspjela iskoristiti rasulo u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije