Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U SALZBURGU

Kek je zadovoljan: Imamo 'pole position'

Salzburg - Rijeka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
26.07.2017.
u 22:37

Zadovoljan sam jer smo uspjeli amortizirati njihovu kvalitetu. Svesti na minimum učinak Red Bulla - rekao je trener Rijeke

Rijekin trener Matjaž Kek zadovoljan je ishodom utakmice u Salzburgu (1:1) te je najavio veliki dvoboj na Rujevici za tjedan dana.

- Zadovoljan sam jer smo uspjeli amortizirati njihovu kvalitetu. Svesti na minimum učinak Red Bulla. U nastavku su neki naši igrači fizički pali, dok su domaći ubrzali igru i nismo mogli parirati. Nismo spremni 90 i više minuta parirati držati korak s takvim suparnikom. Moram, međutim, naglasiti da smo hrabro ušli u utakmicu. Prava će utakmica biti na Rujevici, a odlučivat će drugo poluvrijeme. Imamo 'pole position', kako bi rekli u formuli 1 - rekao je Kek.

Salzburg - Rijeka
1/16

A njegov petnaest godina mlađi kolega Marco Rose otkrio je formulu velike transformacije njegove momčadi u drugom dijelu.

- U poluvremenu smo skovali ratni plan, kako zaustaviti Rijekinu igru po krilima. Jedni i drugi zapucali smo nekoliko prigoda - kazao je Rose.

Komentara 16

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:00 26.07.2017.

I mi balkanski pravi hrvati smo zadovoljni jer imamo sjajnog europskog trenera koji nas uci nogometa, kulture, reda i rada.

DU
Deleted user
22:47 26.07.2017.

Bravo Rijeka, dobra igra,još potvrda prolaza u Rijeci i idemo prema ligi prvaka!

Avatar babas
babas
03:22 27.07.2017.

Odlična utakmica dviju vrlo dobrih momčadi,rezultat realan. Obje ekipe opasne,idu direktno prema golu. Rijeka u maloj prednosti u uzvratu jer igra doma,ali biti će teško i gusto,jer je Salzburg vrlo brz i pokretljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije