Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
Jadranski derbi

Na Rujevici bez pobjednika, Hajduk do boda golom iz jednaesterca

Na Rujevici bez pobjednika, Hajduk do boda golom iz jednaesterca
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
12.08.2018. u 23:02

U derbiju 3. kola Prve HNL Rijeka je u nedjelju na prepunoj Rujevici protiv Hajduka igrala 1-1, no Riječani imaju za čime žaliti jer su propustili brojne prilike.

U 40. minuti Heber je imao "zicera", ali je promašio loptu. Potom u 45. minuti Puljić s ruba kaznenog prostora puca pored gola, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) udarac Gorgona obranio je vratar Hajduka. 

Rijeka - Hajduk
1/13

U 58. minuti opet je u prilici bio Puljić, ali njegov pokušaj završio je pored gola, a u 61. Acosty nije iskoristio stopostotnu prigodu. Ipak, u 62. minuti Rijeka je zasluženo povela, a strijelac je bio Jakov Puljić.
 
 Tada se činilo da se brojne propuštene šanse neće osvetiti Rijeci, ali to se ipak dogodilo. U 83. minuti stoper Rijeke Župarić u kaznenom prostoru je oborio Saida i sudac Igor Pajač pokazao je na bijelu točku. Izvođenje penala potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren, ali Mijo Caktaš rutinski je realiziralo 11-erac i Hajduk je u 87. minuti poravnao na 1-1.

Tako Rijeka ipak nije uspjela zadržati stopostotni učinak u Prvoj HNL. Riječani su drugi sa 7 bodova, koliko imaju Lokomotiva i Dinamo, a vodeći Osijek ima 9 bodova. Hajduk je sedmi sa samo dva boda.
 
Susret je odigran na stadionu na Rujevici pred 8.000 gledatelja, a sudio je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

Poredak: Osijek 9, Rijeka, Lokomotiva i Dinamo po 7, Inter 3, Slaven i Hajduk po 2, Rudeš, Gorica i Istra po 1 bod.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 37

AN
ante555
22:56 12.08.2018.

Bit ce jako tesko izvedivo, ali se ipak nadam da ce na kraju sezone Hajduk zadrzati prvoligaski status.

Avatar white socks
white socks
23:12 12.08.2018.

Samo jedan jedanaesterac za Hajduk i crveni pomoćnom treneru Rijeke. Pa ovi suci stvarno mrze Hajduk. Morali du dosuditi barem još jefan penal i isključiti igrača Rijeke a ne trenera. Nepravda, čista nepravda, kmee, kmee. Kriv je Maminjo! I Šuker.

MA
Marsijanac
20:34 12.08.2018.

Tesko mi je vjerovati da Hajduk moze pobjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije