Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuli krizu

Kek doznao odličnu vijest uoči Olympiakosa: Ovo je najbolji stimulans

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
20.08.2017.
u 08:41

- Mislim da su Bradarićev gol i asistencija za njega iznimno bitni, da Vešović mora doći u pravi ritam, a stoperi Župarić i Punčec odigrali su vrlo dobro...

Rijeka je u dramatičnoj završnici preokrenula utakmicu te na Rujevici pobijedila Lokomotivu sa 2:1. Vratila se tako momčad Matjaža Keka u život prekinuvši crni niz od tri poraza. 

- Znao da ćemo imati poteškoća, ali možda je u ovom trenutku najvažnije da smo pobijedili. Znao sam i da će se dvojica-trojica igrača morati potrošiti, ali takva pobjeda najbolji je stimulans ili doping za sljedeće utakmice - rekao je slovenski stručnjak i dodao:

- Mislim da su Bradarićev gol i asistencija za njega iznimno bitni, da Vešović mora doći u pravi ritam, a stoperi Župarić i Punčec odigrali su vrlo dobro. Vidjet ćemo što je ova utakmica odnijela.

Rijeka - Lokomotiva
1/10

Osvrnuo se Kek i na ozljede svojih igrača.

Martić je osjetio već u poluvremenu zadnju ložu, a Maticu je vjerojatno stradao menisk. Ali s takvim stvarima moram živjeti. No, draže mi je to kako su reagirali poslije zapucanog jedanaesterca koji se dogodi svakoj momčadi i svakom igraču, vrlo brzo se Florentinu vratilo.

Rijeku sada očekuje uzvrat s Olympiakosom u posljednjem prekolu Lige prvaka, a Rijekin trener doznao je odličnu vijest.

- Gorgon i Kvržić su dobro, mogli bi konkurirati za Ligu prvaka - zaključio je Kek. 

Komentara 13

PU
PurgerZg
10:41 20.08.2017.

Kakva dramaticna utakmica, Na Areni sport prvo su napisali 2 mjnute sudacke nadoknade...ali normalno da se nemoze igrat dvije nego treba niti 5 sve dok rijeka ne pobjedi a onaj penal 😂😂 Oskar za simuliranje godine!

PU
PurgerZg
10:39 20.08.2017.

Vidjelo se u europi kolko je rijeka limitirana jer nisu mogli prdnut protiv Olympiakosa

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:31 20.08.2017.

to je cijena Evrope. ADinamo ste razapinjali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije