Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se odluka

Kek bi mogao već u nedjelju biti na derbiju

11.07.2020.
u 08:05

Slovenski trener nastoji biti što korektniji prema svom savezu i ljudski se razići, stoga o Dinamu i nije prije svega toga želio govoriti

U Maksimiru čekaju važan poziv iz Slovenije, nadaju se da će se javiti Matjaž Kek s dobrim vijestima za njih, da je uspješno raskinuo “brak” s Nogometnim savezom Slovenije i da je spreman za novu udavaču, za Dinamo.

Slovenski trener nastoji biti što korektniji prema svom savezu i ljudski se razići, stoga o Dinamu i nije prije svega toga želio govoriti.

I red je da prvo svog sadašnjeg šefa obavijesti o svemu, da porazgovara s njim i objasni mu da se želi preseliti u zagrebački Maksimir.

Ne vjerujemo da bi se u tom odlasku s mjesta izbornika Slovenije moglo nešto zakomplicirati, ako neki trener želi otići, onda ga nema smisla ni zadržavati ili mu sprečavati odlazak mašući važećim ugovorom koji Kek ima sa savezom još više od dvije godine.

S Dinamom nekakvih teških pregovora neće biti, koliko znamo, sve je uglavnom dogovoreno sa slovenskim stručnjakom koji bi trebao Dinamo voditi jureći kroz našu ligu, a onda se samo možemo nadati da će ponoviti rezultate kakve je u Europi ostvario Nenad Bjelica.

Stoga vjerujemo da će sve biti vrlo brzo gotovo i da će Matjaž Kek uskoro doći u Zagreb na finaliziranje detalja ugovora i potpis.

Nije nemoguće da u nedjelju iz lože uživo pogleda svoju novu momčad u velikom derbiju protiv Hajduka, ako do tada i ne stigne, budite uvjereni da će ih vrlo pažljivo gledati na TV-u.

No ipak je uz ovakve poslove nužna i doza opreza, nikad se ne zna što se može zakomplicirati, puno je poslova oko transfera igrača i trenera propalo u zadnji čas ili zbog nekog detalja.

Pa, dok Kek doista i ne potpiše, ne može se reći da je trener Dinama koliko god sad to izgledalo kao gotova stvar.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:53 11.07.2020.

Dinamo će dovesti koga on želi i biti će ponovo prvak.Zašto? Jer je najbogatiji i najveći .Aj bok! Volim te Dinamo.

DU
Deleted user
09:27 11.07.2020.

Kek, siromah, ne zna u što se upušta.

PR
Prekosutra
08:29 11.07.2020.

”Iznenadjen sam hrvatskim medijima”, izjavio je Kek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije