Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISCIPLINSKI SUDAC
Povratak na članak

Kažnjeno pola lige, a najgore je prošao Hajduk

Na utakmici Lokomotiva-Rijeka gostujući navijači koji su došli u organizaciji kluba zapalili su šest baklji zbog čega će Rijeka platiti kaznu od 11.000 kuna

Komentari 3

DU
Deleted user
20:51 10.05.2017.

Da sam ja na njegovu mjestu nakon ponistenja kazne Sudaniju dao bi odma ostavku. Ako tada nije znao presudit kako sad zna? Zasto Kulusic i ostali hdzovci ne naprave prijeki sud i poniste kazne?

VL
RI
rikavac
19:58 10.05.2017.

Dinamo nema problema sa kaznama jer niko ne gleda utakmice nema navijaca pa ih nemogu kaznit,a stim jos ustede. Rijeka Hajduk ugledajte se na Dinamo.

VL
NI
nisiUpravu
20:58 10.05.2017.

I sad se Soudani kao ocistio od kartona. A zasto sad uoci utakmice s Splitom nema prijekog suda da se ponisti kazna. Mislim da bi to bilo jedino ispravno. Jos takodjer bi trebalo kazniti suca jer je Soudaniju dao zuti karton. Pa ko je vidio takvoj postenjacini za cisti start mahati kartonom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.