Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Kazneni udarac za Hajduk je ispravno dosuđen, a za Rijeku ga nije bilo

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
29.10.2018.
u 21:08

Jedna je sporna situacija bila i u Koprivnici, na utakmici Slavena i Dinama. Dogodila se nakon ubačaja iz kuta u 17. minuti kad je u 16-ercu plavih srušen Bongongui od strane Moharramija

Ostali su repovi iza jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke koji je završio remijem (1:1). Dosuđene su dvije najstrože kazne, a svoj sud o predstavi suca Tihomira Pejina dao je i Marijo Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion.

- Ruka je odmaknuta od tijela, proširila je obujam tijela samim tim, a i igrač Rijeke je instinktivno rukom išao prema lopti. Stoga je kazneni udarac dosuđen opravdano i ispravno - kazao je Strahonja, piše Goal.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

A onda se osvrnuo na penal za Rijeku.

- Igrač Rijeke je prvi došao do lopte, ali je nije kontrolirao. Uslijed inercije se zaletio u obrambenog igrača i dogodio se klasični sudar. Možda postoje elementi prekršaja u napadu, ali ovdje je bilo najbolje da se nije sudilo ništa - istaknuo je nekadašnji djelitelj pravde.

Jedna je sporna situacija bila i u Koprivnici, na utakmici Slavena i Dinama. Dogodila se nakon ubačaja iz kuta u 17. minuti kad je u 16-ercu plavih srušen Bongongui od strane Moharramija.

- Određeni je kontakt postojao, ali intenzitet nije bio dovoljan za kazneni udarac. Obrambeni igrač nije imao namjeru rušiti suparnika, on u tom dvoboju povlači nogu dok nogometaš Slavena pomalo inscenira i pokušava iznuditi penal - istaknuo je Strahonja.

Hajduk - Rijeka
1/8
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gordi
gordi
06:57 30.10.2018.

jesam li ja lud ili je počelo spšavanje Hajduka odstrane HNSa

Avatar gordi
gordi
06:59 30.10.2018.

sporna situacija u Koprivnici.....baš....vjerovatno bi Slaven dobio Dinamo 3-0

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
07:34 30.10.2018.

Miriše na drugu ligu, idemo slavene, istro probudi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije