Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRadicionalni turnir

Kauri osvojio "Četiri kafića", Ibričić najavio povratak u Hajduk

Četiri kafića
Foto: Facebook
26.12.2015.
u 21:25

- Ja sam uvijek spreman obući bijeli dres, pogotovo sad kada nema nikakvih prepreka. Slobodan sam, spreman sam za razgovore sa svakim, a pogotovo s Hajdukom.

Kauri je po treći put uzastopno osvojio tradicionalni turnir "Četiri kafića", nakon što je u finalu pobijedio momčad Vanille sa 4:3. 

Momčad koja je ovaj turnir osvajala 2013. i 2014. povela je pogocima Mornara i Bradarića, ali su izjednačili Livaja i Tomasov. Kauri potom opet odlazi na dva razlike (Ibričić, Bačelić-Grgić), a do kraja je samo Livaja uspio smanjiti.

Najboljim igračem proglašen je Ivica Mornar iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac s četiri gola je Marin Tomasov iz Vanille, iz koje dolazi i najbolji golman Božidar Radošević.

 - Presretan sam, drago mi je što sam osvojio turnir i nagradu. Možda je žiri bio malo subjektivan, ali neka. Najvažnija je pomoć djeci - kazao je Ivica Mornar nakon što je primio nagradu.

Senijad Ibričić, koji godinama nastupa na ovom turniru, na kraju je najavio mogućnost povratka u Hajduk.

- Ja sam uvijek spreman obući bijeli dres, pogotovo sad kada nema nikakvih prepreka. Slobodan sam, spreman sam za razgovore sa svakim, a pogotovo s Hajdukom.

>>Dinamo ima razloga za brigu, Hajduk nije bio ovako dobar dugi niz godina

 

Komentara 3

KU
kupatilo
22:52 26.12.2015.

a kome ti jos trebas.Istrosen i nikakav gledas da zaradis jos koji euro.Samo osobni interes.Netrebas nam.Imamo mi svoje dice a ti odi u Slobodu iz Tuzle.

SO
sonce
21:36 26.12.2015.

Delaću pa šta si jo, pa nije sezona ljudih glivam, da pišeš takve gluposti.

DH
dalibor.hren
09:38 27.12.2015.

Došao bi razbiti Hajdukovu mladost!? Možda sa sobom dovede i Izeta Fazlinovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije