Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan ždrijeb

Kauboji saznali skupinu na SP-u! Červar: Nije lagano

Hrvatska - Crna Gora
Foto: PIXSELL
25.06.2018.
u 14:47

"Teško je odmah nakon ždrijeba opširnije govoriti o svemu. Mislim da je najvažnije reći da naša grupa nije laka, a skupina A je teška"

Hrvatska rukometna reprezentacija će na SP koje se početkom iduće godine, od 9. do 27. siječnja igra u Danskoj i Njemačkoj, biti u skupini B sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahrainom i Japanom, odlučio je ždrijeb održan u ponedjeljak u Kopenhagenu

Skupinu A, čije će se utakmice igrati u Berlinu, čine Njemačka, braniteljica naslova Francuska, Rusija, Srbija, Brazil i Koreja. Međunarodna rukometna federacija je i Koreju unaprijed stavila u skupinu A s Njemačkom s obzirom na to da će na svjetskoj smotri Koreja nastupati kao ujedinjena reprezentacija Sjeverne i Južne Koreje te se time nastavlja primjer sa Zimskih olimpijskih igara.

U skupini C su olimpijski pobjednici Danska, zatim Norveška, Austrija, Tunis, Čile i Saudijska Arabija, a u skupini D Švedska, Mađarska, Katar, Argentina, Egipat i Angola.

"Teško je odmah nakon ždrijeba opširnije govoriti o svemu. Mislim da je najvažnije reći da naša grupa nije laka, a skupina A je teška. Tako da će svaki protivnik biti nezgodan. Treba se koncentrirati na svakog protivnika, svaka utakmica je nova priča. Ne treba previše unaprijed promišljati. Sve će ovisiti o nama i našoj igri, ali optimist sam. Neće nam biti lako, ali pozivam sve navijače kojih ima jako puno da dođu u München. Očekujem više od polovine naših navijača. Oni će nam biti velika potpora u našim utakmicama u grupi, ali i protiv reprezentacija iz A grupe s kojima se križamo. U ime svih igrača pozivam naše navijače da što prije osiguraju svoje ulaznice i da München bude kockast", rekao je izbornik Lino Červar.

Skupina B će svoje utakmice igrati u Muenchenu, skupina C u Herningu, a skupina D u Kopenhagenu. U drugi krug natjecanja idu po tri najbolje reprezentacije iz svake skupine, a utakmice će se igrati u Berlinu i Herningu.

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:18 25.06.2018.

I Srbija je tu ? Vjerojatno zbog Rusije ! 😂

ČI
čikaga
15:35 25.06.2018.

Kaj DEDA odnosno GUSAK bu i dalje trener. RSH je posta HZMIO. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije