Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski

Katarci Beckhamu nude 100 milijuna kuna da dođe u PSG!

'David Beckham at the MLS soccer game between LA Galaxy and Chivas USA. Los Angeles, October 16, 2011. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com Photo: Press Association/Pixsell'
'Lionel HahnPress Association/Pix'
25.11.2011.
u 15:29

Beckham bi Parižanima trebao pristupiti u siječnju, a Tottenham, koji ga je također htio, odustao je.

David Beckham na rubu je potpisivanja jednoipolgodišnjeg ugovora s trenutačno vodećom momčadi francuskog prvenstva PSG-om. Daily Mail tvrdi da su Katarci Becksu za 18 mjeseci ponudili 11,6 milijuna funti, odnosno 100 milijuna kuna!

Beckham bi Parižanima trebao pristupiti u siječnju, a Tottenham, koji je također pokušavao dovesti engleskog nogometaša, nije se mogao natjecati s petrodolarima katarskih bogataša, vlasnika PSG-a.

Za predsjednika PSG-a Nassera al-Khelaifija dovođenje Beckhama korak je prema vraćanju kluba iz metropole na stare staze slave.

Komentara 3

DU
Deleted user
16:41 25.11.2011.

Jest vragu da ce Beckham prihvatiti 100 milijuna kuna kada je Hrvatska pod stecajom.

CP
copy paste
00:38 26.11.2011.

Za predsjednika PSG-a Nassera al-Khelaifija dovođenje Beckhama korak je prema vraćanju kluba iz metropole na stare staze slave. ------------------------------ ne može se psg vratiti na staze stare slave jerbo nikad na njima nije ni bio.bili su prvaci francuske 2 puta,davne 86. i isto davne 94.nije baš neka slava,zar ne?prije jedan prosječan klub.

OB
-obrisani-
13:44 26.11.2011.

Čudno da nisu uzeli svijetske vedete Kranjčara ili Čorluku jer oni bi došli uz Boga i domoljublje za 10% tog iznosa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije