Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Katalonija bila bolja od momčadi koja je svladala Argentinu

Gerard Pique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.03.2019.
u 19:49

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) i Europska nogometna reprezentacija (UEFA) ne priznaju Kataloniju, pa dio katalonskih igrač nije dobio dozvolu svojih klubova za nastup

U prijateljskoj nogometnoj utakmici igranoj na stadionu Montilivi u Gironi reprezentacija Katalonije je pobijedila Venezuelu s 2-1.

Katalonce je do pobjede vodio kapetan Gerard Pique (32) koji se oprostio od španjolske reprezentacije nakon svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine.

Katalonija je povela u 53. minuti golom napadača Stoke Cityja Bojana Krkića, izjednačio je branič Espanyola Roberto Rosales, a pobjednički gol za domaćine zabio je njegov klupski kolega Javi Puado.

"Imamo mladu momčad koja dobro igra i sretan sam jer smo se dobro zabavili. Prošlo je više od dvije godine od kada smo zadnji put igrali," kazao je Pique.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) i Europska nogometna reprezentacija (UEFA) ne priznaju Kataloniju, pa dio katalonskih igrač nije dobio dozvolu svojih klubova za nastup.

"Xavi, Cesc i mnogi drugi nedostaju, klubovi su odlučili ne riskirati s njihovim ozljedama i ja to razumijem," dodao je branič Barcelone kojem je to bio deseti nastup za Kataloniju, dok je u dresu španjolske vrste sakupio 102 nastupa i postigao pet golova.

>> Pogledajte vrijednost hrvatske reprezentacije

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mama
21:56 26.03.2019.

viva Katalonia

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:57 27.03.2019.

Sad Bojan Krkić nema pravo zaigrat za državu Vojvodinu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije