Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski dvoboj

Karlović u svom stilu pobijedio Lajovića, sad igra protiv Čilića!

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.11.2016.
u 19:22

U sljedećem kolu Karlović ide na Marina Čilića, koji je kao 9. nositelj bio slobodan u prvom kolu. Protiv Čilića ima omjer 2-2, a ove godine dobio ga je u Torontu.

Hrvatski tenisač 37-godišnji Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo ATP turnira iz Masters 1000 serije u Parizu nakon što je u utorak pobijedio srpskog kvalifikanta Dušana Lajovića sa 7-6 (4), 7-6 (5) nakon sat i 41 minute igre.

U prvom setu obojica su čvrsto držali servise, a jedine dvije break prilike imao je Lajović u šestom gemu, ali Karlović se je izvukao. Na kraju je set završio u tie-breaku, a hrvatski tenisač je bio  koncentriraniji i dobio je set.

U drugom setu slična situacija, opet samo dvije break lopte, a obje je imao Karlović, u drugom i osmom gemu, ali nije ih realizirao. Zbog toga je ponovno odlučivao tie-break, i opet je hrvatski igrač izašao kao pobjednik, te se je plasirao u drugo kolo.   

Bio je to njihov šesti međusobni dvoboj, treći ove godine, a sve ih je dobio Karlović.

U sljedećem kolu Karlović ide na Marina Čilića, koji je kao 9. nositelj bio slobodan u prvom kolu. Protiv Čilića ima omjer 2-2, a ove godine dobio ga je u Torontu.

Komentara 1

Avatar Abcda
Abcda
20:11 01.11.2016.

Pa dogovorite se da bude 0:0 , ((-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije